Ukkosta ilmassa, kun on niin tukala olla. Hengitys kulkee suun ja nenän vierustoja. Hyvä, että osuu keuhkoon jokunen pisara. Illalla menen vielä saunaan nauttimaan lämmöstä ihan kuin ei olisi tarpeeksi lämpöä jo muutenkin. Suomalaiselle on kuitenkin saunan lämpö ihan eri lämpöä. Sitä ei lasketa samaan sarjaan kuin ilman lämpötila ulkosalla.
Vadillinen omenia odottelee askartelijaa, joka tietysti olen minä. Askartelen niistä hilloon sopivia illalla katsellessani telkkaria. Jotain huvia täytyy järjestää askareihinkin jos ne eivät ole tarpeeksi mielenkiintoisia.
Tämä on lyhyt kommentti tähän päivään. Selkään sattuu, pitää mennä vaaka-asentoon vähäksi aikaa.
Söin tässä välillä ihanan illallisen. Kaipasin kyllä Verdicchio viiniä Italian maasta, sillä söin ahvenfileitä, joita kypsyttelin uunissa hetkisen, sirottelin niille mustapippuria ja hieman suolaa sekä tilliä. Olisivat vaatineet juuri sitä viiniä, mutta ei nyt ollut varastossa. Pönttöviini sai kelvata.
Saunakin oli ihan kohtuullinen eli ei mikään kuumuushyökkäys kesäillassa. Olo on mukavan rentoutunut. Tästä tulee hyvä yö, olen sen päättänyt!