ja tästä alkaa uusi jakso elämässäni! Kirjoitan blogia. Eihän tämä mikään kauppa ole, kun en myy mitään, mutta minusta se sana tuntui aika sopivalta, kun sivuni tulevat olemaan aika sekatavaraa.

Oikeastaan minun pitäisi alkaa pestä perunoita illallista varten, mutta muutama sana täytyy nyt naputtaa, kun olen vauhdissa. Taas kohta yksi kesäinen päivä lopuillaan. Avonaisesta ikkunasta kantautuu koiran haukunta. Se kuuluu järven toiselta puolelta. En ole ollenkaan koiraihmisiä, vaan vannoutunut kissa-fani siksi en ollenkaan ymmärrä tuollaista haukkumista. Miksi pitää metelöidä? Kissa naukuu vienosti, joka on ystävällisempi ääni. Sanovat, että koirat ovat viisaita, mutta minun mielestäni koirat ovat aika tyhmiä, tekevät juuri niinkuin ihminen tahtoo, omaa tahtoa saa etsiä paitsi, kun lähtee niitä kävelyttämään. Taluttajalla on täysi työ pysyä perässä tai sitten saa kiltisti odotella koiran tutkiessa paikkoja. Kissalla on luonnetta, kissa näyttää rehellisesti tunteensa.

Kyllä nyt täytyy saada ne perunat kattilaan ja salaatti laitettua. Vatsani murisee siihen malliin, että ruokaa on saatava
NYT!

Oli hyvää. kananrintaa ja muusia + paljon salaattia. Salaattia minulla olisi vaikka myytäväksi. Tuli kylvettyä niin moneen paikkaan, että varmasti riittäisi. Voiko salaatista laittaa jotain muutakin kuin vihersalaattia.  Täytyy käydä tutkailemassa netissä jos löytyisi reseptejä. Minun pitäisi syödä paljon salaattia. Ehkä hoikistuisin hieman. Ei ollenkaan hullumpi ajatus.

Sally meni vintille nukkumaan. Hän ottaa usein iltaunet vintillä pehmeän tyynyn päällä ennenkuin kömpii alas oikeata yöunta varten minun kainalooni. Kissoilla on unenlahjat. Välillä käy kateeksi, kun pitkin yötä hyppii vessassa, kun uni ei tule millään.
5579.jpg5580.jpg

Tässä Sally näyttää kieltä: "Lillin lillin lieru..."
Trolle, edesmennyt ystäväni, tarkkana.

On kai niin, että kun ikää tulee lisää, alkaa aikakin mennä nopeammin. Johtuneeko siitä, että liikkeet hidastuvat ja tavallisten arkiaskareiden tekoon menee aina enemmän aikaa. Käsi ei tottele, jalka ei nouse, ajatus ei kulje niinkuin ennen. Pitää palata lähtöruutuun monta kertaa, ottaa uusi startti, että muistaa minne on menossa.

Kesäkin alkaa kallistua  kohta syksyn puolelle. Jaakko heittää kylmän kiven vesiin enkä ole vielä ehtinyt aloittaakaan uimista. Säätä ei voi moittia. Lämmintä on ollut tarpeeksi ja vähän liikaakin vaikka kyllä kroppani enemmän tykkää lämpimästä. Taidanpa lopetella tältä päivältä. Täytyy tutustua sääntöihin, että pystyn tekemään sivustani sellaisen kuin haluan.
HUOMISEEN