Käväisin tänään Turkkuses etsiskelemässä tuliaisia ulkomaisille ystäville. Hyökkäsin sisään Marimekkoon ja valitisin melamiinisen tarjottimen ja siihen sopivat servetit, kahvi ja ruoka. Ajattelin ostaa punaiset ja siniset, mutta tarjotinta ei enää ollut sinisenä. joten menin Stockalle ja siellähän oli sinisiäkin. Kuinka ollakaan käänsin tarjotinta lukeakseni mitä alle on kirjoitettu ja sieltä löytyi sanoma, että ne onkin tehty Kiinassa. Eihän semmoisia voi viedä tuliaisiksi ulkomaille, made in China. Ottipa pannuun taas kerran. Oli etsittävä uusia juttuja. Päädyin sitten Anu Pentikin tabletteihin ja kaitaliinaan. Olivat ainakin Suomessa tehtyjä. Lisäksi ostin pari katajaista voiveistä ja kirjan Lapista på engelska. Tykkäävät tai eivät saavat kuitenkin.

Mies on ostanut viinirypäleen kokoisia perunoita. Niitä en ainakaan minä pysty harjaamaan luunvalkoisiksi saamatta suonenvetoa molempiin käpäliini. Siispä vaan huuhtaisin ja panin kiehumaan. Saapi kuoria tai sitten ei. Lisäksi tarjoan keskiviikkoista Meksikolaista rullaa, johon tein pohjan munista, maidosta ja vehnäjauhosta. Kun otin sen uunista se näytti ihan Alppimaisemalta ja mietin, että miten se rullaksi muuntautuu, mutta kyllä se hyvin kävi ja nyt se on niin tiivis että ja maistuu kylmänäkin. Surffasin reseptin jostain sivulta. Sitä teen toistekin vaikka Hovi-juusto ei ollut oikean makuista, piti keksiä mausteet itse. Reseptissä neuvottiin käyttämään tacomakuista juustoa, mutta vali-vali-vali, mies ei semmoista kaupasta löytänyt, sanoi ettei semmoista ole olemassakaan. Tuttu tilanne sinänsä. Joo, ja sitten on broileripullia sekä salaattia. Saapi kelvata illalliseksi.

Minä tässä maistelen yhden kaljan, jotain uutta laatua Laivuri nimeltään, Hyvin menee alas. Ajattelin, että se saa olla aperitiivi.

Nyt hetkinen, nautin päivällistä ja jatkan vielä!
Pitäisi saada jotain kirjallista aikaiseksi tänne blogiini. En ole oikein tuttava vielä kaikkien kommervenkkien kanssa. Luin juuri yhdeltä blogilta hienoja runoja. Runosivu olisi saatava  aikaiseksi.

Tänään on tullut vettä kuin esterin sanonko mistä? Voisihan sen pehvan mainita, mutta ei se ole niin tärkeätä, kun kaikki tietää kuitenkin, mistä kana pissii ja mistä sade tulee. Heh! Hyvää se tekee luonnolle niin pissa kuin sadekin. On ollut kuivaa aika pitkään jo ainakin tällä kantilla, missä minä asun.